SERVICII  
 
 
 
 
 
 
PRODUSE  
 
 
 
 
 
 
 

Servicii:


Printare CD / DVD / MiniCD | Printare BizCard

Printarea produsului se realizează prin tehnologie inkjet, direct pe suprafata CD / DVD-ului, atât text cât și imagini, la cea mai buna rezoluție. Ulterior, la cerere, se poate aplica un strat de protecție a CD-ului impotriva umezelii sau a zgârieturilor.

Inscripționare CD / DVD / MiniCD | Inscripționare BizCard

Inscripționarea CD/DVD-ului a devenit o necesitate in ziua de azi. Majoritatea companiilor mici sau medii au o echipă de vânzări relativ mică, care se adresează unui numar mare de clienți activi și potențiali.

Pentru a vă spriji in procesul de promovare vă stăm la dispoziție, cu o serie de echipamente special concepute, menite sa multiplice 3, 5, 7, 9, 11 sau câteva zeci de CD/DVD concomitent, ajungând la o capacitate de producție, zilnică, de ordinul miilor.

Realizare grafică pentru layout-uri

Poate nu aveți angajați specializați în grafica, dar doriți ca CD-ul dumneavoastra să arate ”bestial”. Ei bine, noi putem sa facem acest lucru pentru dumneavoastra. Prețurile sunt bune, la fel ca si produsele noastre

Consiliere în utilizarea celor mai bune metode de promovare a produselor sau a companiei dumneavoastră

Am acumulat ceva experiență în întreaga piață de producție publicitară. A devenit o adevarată artă. Poți acum sa îți faci un stand de prezentare cu prețuri de la 100 de eur până la 1000 de eur, spre exemplu. Si fiecare dintre ele are aceeași funcționalitate. Noi vă putem găsi o explicație pentru dumneavoastră. Una corectă și cinstită. Și poate vă ajutăm și cu un furnizor bun ...

 

 

 

 

 

tipar offset # tipar digital # serigrafie # tampografie # print indoor # print outdoor

© 2009 CD Personalizat
Toate drepturile rezervate. Nici o parte a acestui site nu poate fi folosita fara acordul scris al CDP.